×

Robot za bazen DOLPHIN POOLSTYLE 35 (Z1B)

Dolphin S 200

Najnovija generacija, dizajnirana za temeljno čišćenje dna, zidova i vodene linije (Power Stream tehnologija) vašeg bazena. Maytronics Dolphin Poolstyle 35 - Dolphin S 200 je vrhunac tehnologije.

Nova tehnologija struje (višesmjerni vodeni mlaz) garantuje robotu kontinuirano prianjanje na bilo koju vrstu površine i na bilo kojoj vrsti premaza (PVC, obloga, mozaik, pločice, obojeni beton …).

169.218,00 RSD

148.000,00 RSD

ISPORUKA ODMAH, 3 GODINE GARANCIJE

Max dužina bazena: 12 metara
Trajanje ciklusa: 2 sata
Ciklus čišćenja: dno, zidovi i vodena linija
Dužina kabla: 18 m
Četke: PVC četka pogodna za sve vrste premaza i bazena; druga je aktivna četka
Filtracija: 2 višeslojna nivoa ( filter korpa od 100 mikrona i od 50 mikrona )
Transformator: 24 VDC on/off s odabirom ciklusa
Daljinski upravljač: ne
Kolica uključena: ne
Težina: 7,5 kg
Garancija: 3 godine

Čistač bazena Maytronics Dolphin Poolstyle 35 - Dolphin S 200 najnovija je generacija, dizajnirana za temeljno čišćenje dna, zidova i vodene linije (Power Stream tehnologija) vašeg bazena. Maytronics Dolphin Poolstyle 35 - Dolphin S 200 koncentrat je tehnologije. Nova tehnologija struje (višesmjerni vodeni mlaz) jamči robotu kontinuirano prianjanje na bilo koju vrstu površine i na bilo kojoj vrsti premaza (PVC, obloga, mozaik, pločice, obojeni beton …).

Maytronics Dolphin Poolstyle 35 - Dolphin S 200 je pouzdan, siguran, lak za čišćenje, efikasan i jednostavan za upotrebu. Dizajniran je za čišćenje dna, zidova i vodene linije, za sve podzemne i nadzemne bazene do maksimalne dužine od 12 metara za samo 2 h.

Kruta korpa filtera sa okvirom sa gornjim izvlačenjem

Stepen ultra fine i fine filtracije (30 ili 70 mikrona)

Tehnika aktivnog četkanja s dvostrukom aktivnom četkom

Maytronics Dolphin Poolstyle 35 - Dolphin S 200 opremljen je i patentiranom Clever Clean tehnologijom koja omogućava robotu skeniranje celog bazena i optimizovanja ciklusa čišćenja.

Maytronics Dolphin Poolstyle 35 - Dolphin S 200 isporučuje se sa 8 filterskih uložaka: 4 komada ultra-finih od 30 mikrona (s velikom snagom zadržavanja najsitnije prašine) i 4 komada finih od 70 mikrona (koristi se na proleće ili nakon oluje).

Ova inovativna tehnologija omogućava uklanjanje filtera brzo i jednostavno. Čišćenje je vrlo jednostavno: filter jednostavno isperite vodom.

Maytronics Dolphin Poolstyle 35 - Dolphin S 200 opremljen je tehnologijom „Active Brushing“ (dvostrukih aktivnih četki) koje se okreće s dvostrukom brzinom u odnosu na gusenicu, pa na taj način značajno poboljšava kvalitet čišćenja celog bazena.

Digitalni transformator najnovije generacije: Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva od pada napona, a takođe omogućava uštedu u potrošnji električne energije.

Jednostavno rukovanje

  • Pristupite filter korpi odozgo
  • Lagan i jednostavan za rukovanje
  • Brza evakuacija vode

Bistra voda

  • Aktivno četkanje koje uklanja alge i nečistoće
  • Vrlo efikasna filtracija

Sigurnost

  • Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vodećeg Maytronics-a u bazenskim robotima
  • Jednostavno i brzo održavanje i popravke

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte još proizvoda