×
robot za bazen DOLPHIN PRO X2

Robot za bazen DOLPHIN PRO X2

Dolphin PRO X2 dizajniran je za čišćenje bazena do maksimalne dužine 25 metara.

Dolphin Pro X2 opremljen je sistemom za samoregulaciju usisne snage koji mu omogućava redovno funkcionisanje čak i kada se nivo začepljenja filtera povećava i na taj način štedi do 32% energije.

727.869,00 RSD

Rok isporuke 10 dana

Max dužina bazena: 25 metara
Trajanje ciklusa: 4, 6 ili 8 sati (u zavisnosti od odabranog programa)
Ciklus čišćenja: dno, zidovi i vodena linija
Dužina kabla: 30 m rotirajući kabal – kabal za sprečavanje uplitanja. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, rotacioni uređaj osigurava da kabal ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.
Četke: PVC četke pogodne za sve vrste premaza i bazena + WONDER četke
Filtracija: Filtracijska vrećica od 50 i od 70 mikrona
Transformator: Automatski digitalni transformator
Daljinski upravljač: da
Kolica uključena: da
Težina: 13 kg
Garancija: 2 godine

Svi proizvodi kompanije Maytronics pokazali su kao najpouzdaniji na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima efikasnosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre nego što se plasira na tržište obavljanjem postupka čišćenja tokom nekoliko nedelja, u stvarnim uslovima upotrebe.

Dolphin PRO X2 dizajniran je za čišćenje bazena maksimalne dužine 25 metara.

Dolphin Pro X2 opremljen je sistemom za samoregulaciju usisne snage koji mu omogućuje revno funkcionisanje čak i kada se nivo začepljenja filtera povećava i na taj način štedi do 32% energije.

Maytronics Dolphin Pro X2 opremljen je kombinovanim četkama (PVC + Wonder) koje omogućuju snažnije prianjanje kada se robot penje po zidu.

Novi Dolphin Pro X2 opremljen je digitalnim transformatorom koji čuva komponente u slučaju pada napona i koji uz pomoć daljinskog upravljača nezavisno upravlja robotom.

Dolphin Pro X2 dizajniran je za velike privatne i javne bazene s većim brojem kupača. Zapravo su sve komponente ojačane za izvanrednu pouzdanost i u teškom okruženju bazena.

Dolphin Pro X2 Digital pogodan je za čišćenje bazena različitih visina i sa stepenicama. Profesionalno čisti dno, uglove, stepenice, zidove i vodenu liniju vašeg bazena.

Prenos pokreta s nazubljenim kaišima visokog otpora, valjak četke od nerđajućeg čelika i motor indukcijske pumpe bez karbona samo su neki od primera visokog kvaliteta.

Novi model ima ciklus čišćenja koji se može programirati na 4-6 ili 8 sati putem prikladnog daljinskog upravljača.

Dolphin Pro X2 opremljen je jednostavnim daljinskim upravljačem pomoću kojeg podešavate različite programe dizajnirane za prilagođavanje uređaja precizno veličini i obliku bazena, za uspostavljanje trajanja ciklusa ili za promenu funkcije, tipa penjanje na zidove. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, robota možete usmeriti tamo gde je veća potreba za čišćenjem.

Daljinski upravljač omogućuje vam upotrebu robota na 2 načina:

 • Automatski način rada: Svi parametri čišćenja mogu se promeniti
 • Ručni način rada: Smerom robota može se upravljati ručno.

Rad robota u automatskom načinu rada:

Daljinskim upravljačem robot se može podesiti da izvrši različite cikluse čišćenja. Moguće je postaviti trajanje ciklusa (4 – 6 – 8 h), odložiti početak ciklusa čišćenja (odmah – sat vremena kasnije – dva sata kasnije).

Takođe je moguće odabrati različite načine čišćenja: standardno / zadano (čišćenje dna i zidova); Ultra-Clean (veća snaga usisavanja, što posledično usporava brzinu robota – čišćenje samo dna i uglova); Čišćenje samo vodene linije; slobodno kretanje.

Rad robota u ručnom načinu rada:

Pritiskom na taster za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču, robot se pokreće u ručnom načinu rada, što znači da ćete ga vi voditi unutar bazena. Za ručno upravljanje smerom robota potrebno je koristiti strelice za upravljanje. Za izlazak iz načina ručnog upravljanja, potrebno je pritisnuti taster za odabir načina ručno / automatsko.

Dolphin Pro X2 je inovativan čistač, sa navigacijskim sistemom kojim upravlja žiroskop, koji vam omogućava da održavate pravolinijsku putanju čak i kada su na dnu bazena bilo kakve prepreke. Ostale tehnologije su: automatsko gašenje na kraju ciklusa, preokret robota kada je u dodiru s preprekama i mogućnost podešavanja odloženog pokretanja robota. Ciklus čišćenja izuzetno je efikasan i zbog jake usisne snage i zbog činjenice da ima 2 motora.

Novi Pro X2 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnostikovanja bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja. Pomoću dijagnostičkog skenera moguće je pročitati sve što je učitano u memoriji mikroračunara. U novom modelu, senzori koji otkrivaju zidove (zidni detektor), zajedno s novim softverom za skeniranje omogućavaju robotu otkrivanje i pamćenje perimetra i oblika bazena, identifikujući najbrži put za njegovo čišćenje.

Instalirana tehnologija senzora zraka omogućava zaustavljanje rada robota kad izlazi iz vode. Radi automatski bez ikakvog nadzora, s automatskim isključivanjem na kraju ciklusa. Veliki protok vode (18 mc / h) omogućava daljnje poboljšanje filtracije bazena.

Prednosti:

 • Visok stepen četkanja dna, uglova, zidova, stepenica i vodene linije
 • Samodijagnostikovanje dimenzija i prepreka bazena, čime se optimizuje efikasnost ciklusa čišćenja.
 • Eko-snaga (+ 25): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25) samo u slučaju potrebe, smanjujući potrošnju.
 • Inteligentni samoregulišući softver s Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatizovano pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
 • Temeljno čišćenje vodovodne linije:
  Zahvaljujući četkanju vodene linije, robot uspeva da ukloni masni sloj i izbegava stvaranje crne linije.
 • Eko-kompatibilan:
  Redovna upotreba robota u bazenu omogućava manju upotrebu hemikalija.
 • Plutajući kabal s tehnologijom rotacionog sistema:
  (Rotacioni sistem – patent koji omogućava da se plutajući kabal ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura rotacionog elementa sprečava da se električni kabal zaplete prilikom kretanja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabla, osiguravajući duži život robota.
 • Novi digitalni transformator:
  Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva u slučaju pada napona, omogućava i uštedu potrošnje električne energije.
 • Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:
  Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnostikovanje bilo kakvih grešaka. Zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške (rad koji izvodi servisni centar Maytronics )
 • Sastav filtera (1 vrećica od 70 mikrona + 1 vrećica od 50 mikrona):
  Robot temeljno čisti bazen u svim uslovima. Zahvaljujući filter vrećici, prljavština i nečistoće se efikasno zadržavaju. Njegov visoki kapacitet filtracije (50 i 70 mikrona; u zavisnosti od vrećice koju stavite) omogućava mu usisavanje svih vrsta otpada. Samo isperite vrećicu za prikupljanje nečistoća čistom vodom ili direktno u veš mašini kako je naznačeno na nalepnici koja je ušivena na vrećici.

Sigurnost

 • Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vodećeg Maytronics-a u bazenskim robotima
 • Jednostavno i brzo održavanje i popravke

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte još proizvoda