×
robot za bazen  DOLPHIN WAVE 300 XL

Robot za bazen DOLPHIN WAVE 300 XL

Dolphin Wave 300 XL je vrhunski proizvod dizajniran posebno za olimpijske centre, vodene parkove i druge centre za slobodno vreme s javnim bazenom dužine od 25 do 60 metara. Ovaj čistač osigurava potpuno čišćenje bazena velikih dimenzija.

Inteligentni navigacioni sistem garantuje duboko i detaljno čišćenje bilo kojeg oblika ili vrste bazena u rekordnom vremenu.

1.420.000,00 RSD

Rok isporuke 10 dana

Max dužina bazena: 60 metara
Trajanje ciklusa: 1,2,3,4,5,6,7 ili 8 sati (u zavisnosti od odabranog programa)
Ciklus čišćenja: dno
Dužina kabla: 50 m rotirajući kabal – sistem za sprečavanje uplitanja
Četke: četke pogodne za sve vrste premaza i bazena, vrte se 1,5 puta većom brzinom od brzine robota
Filtracija: filter vreća od 50, 70 i 150 mikrona
Transformator: Automatski digitalni transformator
Daljinski upravljač: da WAVE MMI
Kolica uključena: da
Težina: 25 kg
Garancija: 2 godine

Svi proizvodi kompanije Maytronics pokazali su se kao najpouzdaniji na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima efikasnosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre nego što se plasira na tržište, obavljanjem postupka nekoliko nedelja u stvarnim uslovima upotrebe.

Dolphin Wave 300 XL je vrhunski proizvod dizajniran posebno za olimpijske centre, vodene parkove i druge centre za slobodno vreme s javnim bazenom dužine od 25 do 60 metara. Ovaj čistač osigurava potpuno čišćenje bazena velikih dimenzija. Inteligentni navigacioni sistem garantuje duboko i detaljno čišćenje bilo kojeg oblika ili vrste bazena u rekordnom vremenu.

Delphin Wave 300 XL robot za čišćenje bazena sadrži osam četki (dve prednje, dvije zadnje i četiri bočne) osmišljene za čišćenje prljavštine i nečistoća na svim oblogama bazena (folija, beton, pločice). Kombinacija 8 četki osigurava potpuno, dubinsko čišćenje donje površine i uglova bazena.

Dolphin Wave 300 XL koristi napredni navigacioni sistem: funkcioniše sa integrisanim žiroskopom i kompasom, uz pomoć kojih robot vrši čišćenje celog bazena. Od trenutka kada je robot smešten u vodu izračunava se profil vašeg bazena i određuje se ciklus čišćenja. Njegov žiroskopski sistem osigurava precizno čišćenje i održava svoj tok, čak i u bazenima s kosim dnom.

Ovaj čistač bazena kompatibilan je sa svim vrstama dna bazena: ravno dno, blagi nagib, strmiji nagib, dubinske tačke i ronilački bazeni.

Uz snažnu pumpu sa protokom od 40m³/h, Dolphin Wave 300 XL usisava prljavštinu i nečistoće u filter vreće velikog kapaciteta. Postoje tri kapaciteta filter vreća, 50, 70 i 150 mikrona, isporučenih s čistačem. Možete odabrati finoću filterne vreće koja će odgovarati čistoći vode u vašem bazenu u trenutku upotrebe.

Top Access sistem pojednostavljuje operacije održavanja davanjem pristupa filter vrećama preko gornjeg kućišta robota. Brza i lagana nega filtera: Isperite čistom vodom da biste obnovili njihovu snagu.

Kolica olakšavaju prevoz i skladištenje čistača bazena nakon upotrebe. Napravljen je od nerđajućeg čelika koji sadrži valjak za odlaganje kabla. Valjak koristi rotacioni mehanizam koji omogućava odmotavanje kabla tokom rada. Na taj način se izbegava zapetljani kabal i ograničava rizik od preranog habanja.

MMI (Man Machine Interface) ploča ekrana: Jednostavna za upotrebu, smeštena na transportnim kolicima nudeći potpunu kontrolu tokom trajanja ciklusa čišćenja, inteligentni sistem skeniranja i tehničke postavke.

Postoji i indikator koji označava kad su pune filterske vreće: crveno svetlo je isključeno tokom normalne upotrebe i svetli kada je vrećica puna.

Ovaj čistač bazena omogućuje automatski rad prilikom ulaska i izlaska iz bazena. Omogućava vam odabir ciklusa čišćenja i dobijanje eventualnog izveštaja o greškama. LCD ekran daje jasne i precizne informacije tako da lako možete pratiti rad vašeg Dolphin Wave 300 XL.

Prednosti Dolphin Wave 300 XL

  • Osam aktivnih četki koje uklanjaju tvrdokornu prljavštinu i nečistoće čime se osigurava potpuno, dubinsko čišćenje dna i uglova bazena.
  • Inteligentni algoritam koji koristi žiroskop i kompas omogućavaju efikasno čišćenje bazena, bez obzira na njegov oblik i vrstu dna ( avno dno, blagi nagib, strmiji nagib itd).
  • Interaktivno interfejs omogućava vam kontrolu nad čišćenjem bazena i odabir ciklusa.
  • Daljinski upravljač omogućava upravljanje čistačem sa daljine.
  • Odloženi početak s automatskom funkcijom uranjanja znači da vaš uređaj može očistiti bazen bez vaše intervencije. Samo izvadite robota iz bazena kada je čišćenje završeno.
  • Filter vreće koje nude različite kapacitete filtriranja omogućavaju vam odabir one koja odgovara stepenu filtriranja potrebnom za vašu vodu iz bazena u određeno vreme.
  • Održavanje čistača bazena je brzo i jednostavno pomoću Top Access sistema.

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte još proizvoda