×
robot za bazen DOLPHIN W20

Robot za bazen DOLPHIN W20

Automatski robot za čišćenje, posebno dizajniran za čišćenje bazena ili ukrasnih fontana smanjenih dubina (do minimalno 20 cm).

Robot prikladan za upotpunjavanje niza tradicionalnih sredstava za čišćenje koja ne mogu raditi u područjima s tako niskim vodostajem.

 • Pogodan za bazene dužine do 15 m
 • Idealan za bazene s dubinom između 20 cm i 5 m

391.664,00 RSD

Rok isporuke 10 dana

Max dužina bazena: 15 metara
Trajanje ciklusa: 1 ili 3 sata (u zavisnosti od odabranog programa)
Ciklus čišćenja: dno
Dužina kabla: 24 m rotirajući kabal – kabal za sprečavanje uplitanja. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, rotacioni uređaj osigurava da kabal ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.
Četke: PVC četke pogodne za sve vrste premaza i bazena
Filtracija: Filtracijska vrećica od 70 mikrona
Transformator: Automatski digitalni transformator
Daljinski upravljač: da
Kolica uključena: da
Težina: 11 kg
Garancija: 2 godine

Svi proizvodi kompanije Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima efikasnosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre tržišnog plasmana, obavljanjem postupka tokom nekoliko nedelja u stvarnim uslovima upotrebe.

Maytronics Dolphin W20 jedini je profesionalni robot za čišćenje, dizajniran za upotrebu čak i u bazenima s minimalnom dubinom od 20 centimetara, pored bazena klasične dubine. Robot prikladan za upotpunjavanje niza tradicionalnih sredstava za čišćenje koja ne mogu raditi u područjima s tako niskim vodostajem.

 • Pogodan za bazene dužine do 15 m
 • Idealan za bazene s dubinom između 20 cm i 5 m

Idealan model robota za čišćenje dna i prvih 40 cm zidova tradicionalnih bazena, malih plaža, fontana, bazena minimalne dubine …

Novi Dolphin W20 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnostike bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja bazena. Pomoću dijagnostičkog skenera moguće je pročitati sve što je učitano u memoriji mikroračunara. U novom modelu, senzori koji otkrivaju zidove (zidni detektor), zajedno sa novim softverom za skeniranje omogućuju robotu otkrivanje i pamćenje perimetra i oblika bazena, identifikujući najbrži put za njegovo čišćenje.

Dolphin W20 opremljen je jednostavnim daljinskim upravljačem pomoću kojeg podešavate različite programe dizajnirane za prilagođavanje uređaja precizno veličini i obliku bazena, odnosno za uspostavljanje trajanja ciklusa. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, robota možete usmeriti tamo gde je veća potreba za čišćenjem.

Daljinski upravljač omogućuje vam uporabu robota na 2 načina:

 • Automatski način rada: Svi parametri čišćenja mogu se promijeniti
 • Ručni način rada: Smerom robota se može ručno upravljati

Rad robota u automatskom načinu rada:

Daljinskim upravljačem robot se može podesiti da izvrši različite ciklusa čišćenja. Moguće je podesiti trajanje ciklusa (1 ili 3 h).

Rad robota u automatskom načinu rada:

Pritiskom na taster za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču, robot se pokreće u ručnom načinu rada, što znači da ćete ga vi voditi unutar bazena. Za ručno upravljanje smerom robota potrebno je koristiti strelice za upravljanje. Za izlazak iz režima ručnog upravljanja, potrebno je pritisnuti taster za odabir načina ručno / automatsko.

Prednosti:

 • Takođe je pogodan za bazene male dubine (od 20 cm pa naviše)
 • Samodijagnostika dimenzija i prepreka bazena, zahvaljujući kojoj se optimizuje efikasnost ciklusa čišćenja
 • Eko-snaga (+ 25): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25) samo u slučaju potrebe, smanjujući potrošnju.
 • Inteligentni samoregulišući softver s Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatizovano pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.

Novi digitalni transformator koji:

 • Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva u slučaju pada napona, omogućava i uštedu potrošnje električne energije.
 • Eko-kompatibilan: Redovna upotreba robota u bazenu omogućava manju upotrebu hemikalija.

Brzo vađenje:

Zahvaljujući ručici koja se nalazi na vrhu robota, može se lako i sigurno izvaditi iz vode.

Plutajući kabal sa tehnologijom rotacionog sistema:

(Rotacioni sistem – patent koji omogućava da se plutajući kabal ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura rotacionog elementa sprečava da se električni kabal zaplete prilikom kretanja robota oko bazena. Rotacija omogućava jednostavno održavanje kabla, osiguravajući duži životni vek robota.

Sastav filtracije (1 vrećica od 70 mikrona):

Robot temljeno čisti bazen u svim uslovima. Zahvaljujući filter vrećici, prljavština i nečistoće se efikasno zadržavaju. Njegov visoki kapacitet filtracije (70 mikrona) omogućuje mu usisavanje svih vrsta otpada. Samo isperite vrećicu za prikupljanje nečistoća čistom vodom ili direktno u veš mašini kako je naznačeno na nalepnici koja je ušivena na vrećici.

Navigaocioni žiroskop:

Navigacijom upravlja žiroskop, koji vam omogućava održavanje ravnog puta čak i kada je preusmeren bilo kojim preprekama na dnu bazena.

Dvostruki vučni motor:

Ciklus čišćenja izuzetno je efikasan i za snagu usisavanja i za vuču.

Pojednostavljivanje dijagnoze mogućih grešaka:

Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnostikovanje bilo kakvih grešaka. Zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške (rad koji izvodi servisni centar Maytronics)

Sigurnost

 • Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vodećeg Maytronics-a u bazenskim robotima
 • Jednostavno i brzo održavanje i popravke

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte još proizvoda