×

×

UKRATKO O NAMA

Maytronics je globalni lider u industriji bazena, specijalizovan za rešenja za bazensku vodu, sa ciljem kreiranja izuzetnih iskustava uživanja. Naš širok asortiman uključuje robote čistače za bazen, proizvode za bezbednost u bazenu i sisteme za tretmane vode. Koristimo inovativne, automatske tehnologije, kako bismo održavanje bazena učinili jednostavnim i efikasnim, omogućavajući vlasnicima da uživaju u čistim, zdravim i bezbednim bazenima.

 

Od svog osnivanja 1983. godine, Maytronics radi na svojoj glavnoj liniji proizvoda – Dolphin robotima za čišćenje bazena, koji su, kao globalno poznato ime, postavili nove standarde u industriji kada se radi o tehnološkim inovacijama, dizajnu i pouzdanosti, i što je najvažnije, održavajući obećanje našeg brenda vezano za omogućavanje najvišeg, superiornog nivoa održavanja bazenske vode.

Maytronics na tržištu bazena

- priča o rastu

Između 2010. i 2020.godine, udeo kompanije Maytronics na globalnom tržištu robota za čišćenje bazena porastao je sa 32 % na 50 %, dok Maytronics takođe trži 37 % tržišta javnih i komercijalnih bazena. Naše tehnologije, usluge, kanali distribucije, asortiman proizvoda, poslovni fokus, pod okriljem naših proizvda i marketinških strategija, doveli su do ovog rasta, uz podršku snaže organizacione kulture i strategije stvaranja značajnih dugotrajnih veza sa svima i u svakom aspektu našeg poslovanja.

roboti za bazene
 
autorized reseller logo

Mini Studio je dinamična i inovativna kompanija, smeštena u Beogradu. Čini je uspešan tim stručnjaka koji ima više od 20 godina iskustva u bazenskoj industriji. Naš cilj je omogućavanje kupcima da što lakše pronađu željeni proizvod, detaljne informacije, slike i specifikacije, a pritom i nižu cenu u odnosu na ostale dostupne ponude. Kupovina se svodi na nekoliko jednostavnih koraka – odaberite željeni proizvod, način plaćanja i dočekajte proizvod na kućnoj adresi. Na taj način ćete uštedeti vreme i energiju, koju biste inače upotrebili na obilazak klasičnih prodajnih mesta.

Proizvodi i podrška

Osim navedenih artikala na webu, možemo se pohvaliti celokupnom, visoko kvalitetnom bazenskom opremom najrenomiranijih svetskih proizvođača. Slobodno nas kontaktirajte! Naš tim stručnjaka pružiće Vam podršku i odgovoriti na sve Vaše upite i pitanja putem telefona i/ili e-maila od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00 sati.

Nudimo besplatne savete pri odabiru modela koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe. Oslonite se na nas i prepustite se uživanju.