×

Robot za bazen DOLPHIN SF 60 CB

Čistači SF linije opremljeni su novim tehnologijama koje poboljšavaju njihove performanse, uzimajući u obzir i uštedu energije.

232.500,00 RSD

212.000,00 RSD

ISPORUKA ODMAH

Max dužina bazena: 15 metara
Trajanje ciklusa: 2,5 sata
Ciklus čišćenja: dno, zidovi i vodena linija
Dužina kabla: 18 m rotacioni kabal – kabal za sprečavanje uplitanja. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, rotacioni uređaj osigurava da kabal ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.
Četke kombinovane + aktivne četke pogodne za sve vrste premaza i bazena;
Filtracija: 50 mikrona (ultra fina) i 100 mikrona (fina)
Transformator: višenamenski digitalni transformator
Daljinski upravljač: da
Kolica uključena: da
Težina: 11 kg
Garancija: 2 godine

Svi proizvodi kompanije Maytronics pokazali su se kao najpouzdaniji na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima efikasnosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre nego što se plasira na tržište obavljanjem postupka čišćenja tokom nekoliko nedelja u stvarnim uslovima upotrebe.

Dolphin SF60 Digital dizajniran je za čišćenje podzemnih i nadzemnih bazena maksimalne dužine 15 metara.

Dolphin SF60 Digital je deo programa MyDolphin APP.

Putem web stranice https://mydolphin-app.com/index-it.html možete preuzeti aplikaciju i daljinski upravljati svojim čistačem pomoću pametnog telefona ili tableta. Veza između uređaja za čišćenje i mobilnog uređaja odvija se putem Bluetooth tehnologije.

Dolphin SF60 Digital je deo Maytronic top proizvoda

Čistači SF linije opremljeni su novim tehnologijama koje poboljšavaju njihove performanse, uzimajući u obzir i uštedu energije.

Dolphin SF 60 Digital opremljen je samoregulišućim sistemom usisne snage koji mu omogućava redovno funkcionisanje čak i kada se stepen začepljenja filtera poveća i posledično štedi do 32% energije.

Novi Dolphin SF60 Digital opremljen je naprednim Inteligentnim softverom koji se sastoji od samodijagnostikovanja bazena koji omogućava optimizaciju vremena čišćenja rezervoara.

Zahvaljujući patentiranom naprednom softveru za skeniranje “CleverClean”, robot Dolphin SF60 preciznije otkriva i pamti obod i oblik bazena, identifikujući najbrži put za njegovo čišćenje, optimizujući vreme i potrošnju.

Serija Maytronics Dolphin SF opremljena je sistemom filtracije sa zamenjivim rezervoarom na vrhu robota.

Maytronics Dolphin SF 60 Digital opremljen je sa 2 seta filter uložaka: 1 set s ultra finom gradacijom s visokom moći zadržavanja najfinijih čestica (50 mikrona) i 1 set s grubom gradacijom, koji se koristi kad je voda vrlo prljava (100 mikrona), a zatim završite sa čišćenjem s ultra finim filtracijskim ulošcima.

Ova inovativna tehnologija omogućava uklanjanje filtera brzo i jednostavno. Čišćenje uložaka biće mnogo lakše, zapravo je dovoljno isprati ih čistom vodom.

Prednosti:

  • Visok stepen četkanja dna, uglova, zidova i vodene linije zahvaljujući 3. aktivnoj četkici.
  • Napredni dijagnostički softver Clever Clean
  • Eko-snaga (+ 25-30%): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25-30% više) samo u slučaju potrebe, smanjujući potrošnju.
  • Inteligentni samoregulišući softver s Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatizovano pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
  • Eko-kompatibilno: Redovita upotreba robota koji čisti bazene omogućava manju upotrebu hemikalija.

Novi digitalni transformator:

Električni napon prilagođava se automatski, čuvajući motor i upravljačku jedinicu, u slučaju pada napona, kao i uštedu električne energije.

Plutajući kabal s tehnologijom rotacionog sistema:

(Rotacioni sistem – patent koji omogućava da se plutajući kabal ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura rotacionog elementa sprečava da se električni kabal zaplete prilikom kretanja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabla, osiguravajući duži život robota.

Visoko efikasan sistem filtracije:

Robot temeljito čisti bazen zahvaljujući dvostrukom kompletu filter uložaka. Paket se sastoji od 1 seta ultra finih filtera (50 Micron Gradacija) i 1 kompleta finih filtera (100 Micron Gradacija)

Jednostavno čišćenje filtrirnih uložaka:

Sistem filtriranja uložaka koji se može ukloniti s vrha robota. Pomoću jednostavnog ”Klika” možete skinuti i očistiti filtere pod čistom vodom.

Veliki nepovratni ventili:

Kako bi se sprečilo da prljavština ispadne iz filtera na kraju ciklusa, ugrađena su 2 velika nepovratna ventila. Nepovratni ventili takođe omogućavaju brzo pražnjenje vode iz robota, nakon što se izvadi iz rezervoara.

Tehnologija senzor zraka:

Ova tehnologija omogućava robotu da se zaustavi autonomno kad izađe iz vode. Ova tehnologija čini robota kompatibilnim s bazenima s plažom.

Navigacijski žiroskop:

Navigacija se kontroliše putem žiroskopa koji vam omogućava održavanje ravnog puta čak i kada je taj put preusmeren preprekama na dnu bazena.

Aktivna dodatna četka:

Središnja četka trostrukog delovanja omogućava visoki stepen četkanja obloge bazena. Treća četka se okreće dvostrukom brzinom, u poređenju sa dve matične četke omogućujući temeljno čišćenje, uklanjanje bakterija i algi.

Pojednostavljena dijagnoza mogućih grešaka:

Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnostikovanje uzroka grešaka. U stvari, zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške. (Preuzimanje podataka upravljačke jedinice putem računara)

Pojednostavljenje postupka promene četke:

Postupak zamene četke pojednostavljen je kod Dolhpin SF robota. Zapravo je dovoljno pritisnuti bočno kućište, u visini valjka, da ga izvučete. Više nije potrebno rastavljati robota da biste promenili četke.

Nedeljni raspored:

Maytronics Dolphin SF60 Digital opremljen je funkcijom nedeljnog tajmera koja vam omogućuje programiranje rada robota u zadanim danima. Zahvaljujući tasteru smeštenom u transformatoru, mogu se postaviti sledeći programi automatskog čišćenja:

  • LED 1 – Robot će svaki dan (7 puta nedeljno) automatski obavljati čitav ciklus čišćenja
  • LED 2 – Robot će automatski izvršavati celi ciklus čišćenja svaka 2 dana
  • LED 3 – Robot automatski izvršava čitav ciklus čišćenja svaka 3 dana

Pametna tehnologija:

Maytronics Dolphin SF60 Digital dizajniran je tako da se integriše s bilo kojim drugim trenutnim i budućim funkcijama. (Kao opcija može se integrisati s daljinskim upravljačem)

Dvostruki vučni motor:

Ciklus čišćenja izuzetno je efikasan i za snagu usisavanja i za vuču.

Sigurnost

  • Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vodećeg Maytronics-a u bazenskim robotima
  • Jednostavno i brzo održavanje i popravke

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte još proizvoda