×

×

Robot za bazen Dolphin 2X2 Gyro Pro

Iskoristite snagu dva robota odjednom uz pomoć ovog sasvim automatizovanog modela. 2x2 Gyro Pro nudi funkciju dualnog četkanja, dualni sistem ultra-fine filtracije visokog kapaciteta i prefinjeni žiroskop. On profesionalno i precizno čisti čitav pod bazena i njegove zidove, uz maksimalnu efikasnost, a dizajniran je za upotrebu u bazenima dužine do 33 metra.

888.000,00 RSD

Rok isporuke 10 dana

Idealna dužina bazena: do 35 metara
Navigacija i upravljanje: CleverClean™ pokrivenost, dualni motorni pogon i žiroskop
Površine čišćenja: Dno, zidovi i vodena linija
Filtracija: Visoko efikasna dualna filtracija finih i krupnijih nečistoća
Četke: Dualne četke
Trajanje ciklusa čišćenja: 4, 6 ili 8 sati
Dužina kabla: 40 m rotirajući kabal - sistem za sprečavanje uplitanja
Težina: 13,2kg
Kolica: Uključena
Daljinski upravljač: Uključen za ručno pokretanje robota, sa opcijom izbora programa za čišćenje, odlaganje početka čišćenja i manualnu navigaciju
Garancija: 24 meseca ili 3000 radnih sati

Specijalni sistem koji sprečava mršenje kabla

Dolphin patentirani rotirajući kabal zauvek eliminiše mogućnost upetljavanja. Dok se vaš Dolphin robot za bazen kreće kroz vodu, specijalni sistem se brine da je on slobodan omogućavajući mu pokrivanje čitavog bazena.

CleverClean™ pokrivenost - precizni sistem navigacije

Napredni sistem skeniranja i navigacije pobrinuće se da su podovi, zidovi i vodena linija vašeg bazena u potpunosti pokriveni, koristeći najefikasniju putanju kretanja. Dolphin se automatski kreće zaobilazeći prepreke i brzo se vraća svom šablonu čišćenja.

Dinamični dualni motor

Dolphin 2x2 Gyro Pro poseduje motor sa dualnim pogonom, zarad optimalnog upravljanja i pokrivenosti bazena, bez obzira na njegov oblik, pad ili prepreke koje se u njemu nalaze.

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte još proizvoda