×

×

Robot za bazen DOLPHIN M600 (Zenit 60)

Potpuno novi robot za bazen Maytronics Dolphin Zenit 60 brigu o vašem bazenu čini super laganom održavajući ga čistim i spremnim za zabavu, uz minimalni napor i gnjavažu. Novi dizajn omogućuje maksimalne performanse čišćenja, prikladno rukovanje i jednostavan rad bez potrebe za intervencijom.

414.000,00 RSD

288.000,00 RSD

ROK ISPORUKE 10 DANA, 4 GODINE GARANCIJE

Max dužina bazena: do 15 metara
Navigacija i manevrisanje: Dinamični motor sa dvostrukim pogonom u kombinaciji sa sistemom pokretljivosti PowerStream, s višesmernim izlazima vode i preciznom upravljačkom kontrolom
Površine čišćenja: Dno, zidovi i vodena linija
Filtracija: Izuzetno efikasan filter tokom cele godine + indikator punog filtera, s dodatnim zaptivanjem, opcionim debljim uloškom i većim kapacitetom filtera
Transformator: 180W IOT s prekidačem ON/OFF
Četke: Dvostruke aktivne četke, rotiraju se 1,5 puta brže od robota
Trajanje ciklusa čišćenja: 1.5, 2, 2.5 sata
Dužina kabla: 18m
Težina: 11,5kg
Kolica: Uključena
Garancija: 48 meseci

Maksimalne performanse čIšćenja uz minimalan napor

Potpuno novi robot za bazen Maytronics Dolphin Zenit 60 brigu o vašem bazenu čini super laganom održavajući ga čistim i spremnim za zabavu, uz minimalni napor i gnjavažu.

Novi dizajn omogućuje maksimalne performanse čišćenja, prikladno rukovanje i jednostavan rad bez potrebe za intervencijom. Putem MyDolphin aplikacije možete se povezati sa robotom za bazen i tako uvek imati kontrolu u svojim rukama, gde god se nalazili.

Sadrži najbolje od tehnologije iz Z serije:

PowerStream sistem mobilnosti, u kombinaciji sa Dynamic dualdrive motorom, višesmernim izlazom vode i preciznim upravljanjem navigacijom.

Najbolji u liniji Zenit:

Ovaj model sadrži dinamički motor s dvostrukim pogonom koji uključuje viši stepen usisavanja (+ 25%), dok dodatno zaptivanje filtera sprečava povratak sitnih čestica prašine u bazen što osigurava bolje performanse.

Zahvaljujući jednostavnoj aplikaciji za pametne telefone, možete pokrenuti svog robota za bazen gde god da se nalazite, birajući program čišćenja, u realnom vremenu. Pored toga, aplikacija vam nudi mogućnost dobijanja pametnih obaveštenja i prilagođenih saveta za održavanje.

Novo napajanje povezano sa Cloud servisom omogućava vam da budete konstantno “na vezi” sa svojim robotom, uz napredno daljinsko upravljanje, dinamične usluge i proaktivna obaveštenja za korisnike.

Glavne prednosti za potrošače: inteligentna kontrola i interaktivnost. Gde god da se nalazite, u bilo koje vreme, možete kontrolisati programiranje i daljinski rad vašeg robota za bazen uz pomoć aplikacije MyDolphin™.

Ažuriranja softvera šalju se direktno uređaju na daljinu, kao i predlozi i upozorenja za održavanje.

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte još proizvoda